+359 88 255 5577       info@panoramaresort.bg

За най-изисканите и претенциозни вкусове ще се погрижи екипът от професионалисти на ресторант Панорама. Поглезете своите сетива с изтънчените кулинарни вълшебства от европейска, средиземноморска и италианска кухня. Ястията, изпипани до най-малък детайл се приготвят на момента с пресни продукти от региона. Менюто се обновява според сезона. Разнообразието е голямо: от екзотични морски дарове, черноморска риба, до прясна паста, аржентински телешки стекове и традиционни български блюда. Специално внимание заслужават  десертните предложения на нашите майстор сладкари. За пълния релакс на нашите гости, ресторантът разполага с уникална тераса с неповторима гледка към Рила и Пирин. Съчетание от първокласни коктейли и селекция от вина- Панорама ресторант е идеалното място за една запомняща се почивка.

Панорама ресторант разполага с 100 места. Обособени помещения на разположения за обяд, вечеря или по всяко друго време (приеми, презентации и събития).

НАШИЯТ РЕСТОРАНТ ВИ ПРИВЕТСТВА

 
Ресторант Панорама Рисорт може да бъде нает за сватбени вечери, годежни партита, фирмени мероприятия, рождени дни, коледни партита, новогодишни партита и други поводи Свържете се с нас за повече информация и оферти.

понеделник-петък
20:00-3:00
Image

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Моля, попълнете име
Моля попълнете Email
Моля, попълнете полето
Please let us know your message.
Моля, попълнете полето
Моля, попълнете полето
Моля, попълнете полето
ЗА КОНТАКТИ

ul. "Bratya Veleganovi", 2770 
Sv. Ivan Rilski 3, Bansko, Bulgaria
+359 882 555 577
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН