+359 88 255 5577       info@panoramaresort.bg
Комплексът разполага общо 60 двойни стаи, 30 студиа, 40 едноспални , 4 двуспални и 1 триспален апартамент. Студиата и апартаментите са оборудвани с кухненски бокс, кабелна телевизия и балкони, от които се открива красива панорамна гледка към гр. Банско и Пирин планина.

Двойна стая

Едно помещение за спалня с оборудван  кухненски бокс, с възможност за настаняване на двама души на редовни легла и един или двама на допълнителни легла. Тераса, баня с душ -кабина, TV и мини бар


      

Едноспален апартамент

Едно помещение за всекидневна и кухненски бокс с мека мебел. Отделно помещение за спалня с възможност за настаняване на двама души на редовни легла и още двама на допълнителни легла. Тераса, баня с душ -кабина, TV и мини бар


      

Двуспален апартамент

Едно помещение за всекидневна с кухненски бокс с мека мебел. Отделни две помещения за спалня с възможност за настаняване на четирима души на редовни легла и още двама на допълнителни легла. Тераса, баня с душ -кабина, TV и мини бар.


      

Освен телевизия с кабелна, студиата и апартаментите разполагат и с напълно оборудван кухненски бокс с керамични нагревателни плочи, аспиратор и мини бар, микровълнова печка, както и всички основни прибори и пособия, които са необходими в кухнята.

На разположение на гостите е ски гардероб за собствено оборудване, ски под наем, безплатен трансфер до ски лифта( при работещи съоръжения) и безжичен интернет в общите части на хотела.

ЗА КОНТАКТИ

ul. "Bratya Veleganovi", 2770 
Sv. Ivan Rilski 3, Bansko, Bulgaria
+359 882 555 577
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН