+359 88 255 5577       info@panoramaresort.bg
Panorama Resort има удоволствието да Ви представи богата гама от допълнителни услуги, с които можете да разнообразите престоя си в Хотела и в гр. Банско.
Насладете се на природните богатства, посетете най-известните забележителности на Банско и околностите, спортувайте и се забавлявайте като се доверите на нашите дългогодишни партньори. Бъдете сигурни, че сте в професионални ръце.  
Направете почивката си още по-вълнуваща и създайте прекрасни спомени със семейството си или приятелите си

Развлечения и атракции в близост до комплекса:

Язовир ,,Кринец“

На 800 м. от х-л Панорама Ризорт

Разположен в подножието на Пирин планина ресторант,,Кринец” ще Ви завладее с уникалния си пейзаж, съчетал в себе си величествените върхове и озарените от слънце  Банско.
Любителите  на спортния  риболов могат  да изпробват късмета си в  добре зарибения   с пъстърва и шаран.

 

Минерални басейни в гр. Добринище-на 6 км от х-л Панорама Ризорт

 

 Седемнайсетте минерални извора го правят един от най-известните в Пирин планина. Водата е с температура между 30 и 43 градуса. Лечебните и свойства са за заболявания на опорно- двигателния апарат, кожни, неврологични и други видове здравословни проблеми.

 

Конна база "Пери Волас" / Horse base "Peri Volas" се намира в с. Бачево

на 12 км от х-л Панорама Ризорт. От 2014 г. любителите на конната езда могат да се възползват и от зимна база "Пери Волас" / Horse base "Peri Volas", която се намира в началото на село Бачево. Базата е построена по европейски стандарт и разполага с всички удобства за посрещането на туристи. Зимната база работи целогодишно. И през лято 2016 ще работят двете бази: тази в планината и тази в селото. Предлагаме разходки сред полето и преходи до съседни села. А в кухнята - традициите ще бъдат спазени: домашно приготвени ястия по стари рецепти, домашно вино и ракия и всичко това, приготвено с много любов.

След ездата или разходката може да се насладите на спокойствието и уюта в механата.
А за тези, които не могат да се разделят с природата и с конете, също има вариант. Два семейни апартамента с общ чардак са на разположение за нощувки.
Така приказката при нас никога не свършва!

 

Хижа Вихрен

  

За любителите на планинските разходки в непосредствена близост

Хижа ,,Вихрен“ се намира в Пирин планина, на скален праг на левия бряг на река Бъндерица на 1950 м надморска височина. Съседни туристически обекти:

-Връх Вихрен/2814 м/- 3ч

-Връх Кончето/през Казаните/ -3.30 ч

-Тодорин връх/2746 м /-3.00 ч

-Рибно бъндеришко езеро- 30 мин

- Хижа Синаница-4.00 ч

-Хижа Бъндерица- 30 мин

ЗА КОНТАКТИ

ul. "Bratya Veleganovi", 2770 
Sv. Ivan Rilski 3, Bansko, Bulgaria
088 255 5577

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Panorama resort

Panorama restaurant

Panorama spa

Panorama kids

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН